Barcelona

Bent u uw baan in Nederland/Belgie helemaal zat? Is uw humeur te zonnig om het te laten vergrijzen door het grijze weer? Bekijk hier het aanbod van banen in Barcelona en meer informatie over werken in Barcelona.

Nederlandstalige Jobs in Barcelona via Recruit4Work

Werk vinden in Barcelona, zonder hulp, is nog niet eenvoudig. Vooral als u de taal niet spreekt! Gelukkig kan een Recruitment Agency hier hulp bij bieden. Via het internationale recruitment bedrijf Recruit4Work vindt u eenvoudig een baan in zonnige landen zoals Spanje(waaronder Barcelona), Portugal, Marokko en vele andere landen. U neemt contact op via email, telefoon, website of Whatsapp en binnen 24 uur krijgt u een reactie, waarbij de recruiter met u op zoek gaat naar een passende baan. Uiteraard zonder kosten.

Werken in Barcelona

Nederlandstalige jobs in Barcelona

 

Klantenservicebanen in Barcelona

Doorgaans zijn klantenservice banen in het buitenland erg populair onder jongere mensen die pas van school komen. Ze willen 'wat van de wereld zien' maar ook werken. Omdat veel jongeren de Spaanse taal nog niet (goed) beheersen biedt een Nederlandstalige baan vaak een leuke uitkomst. Echter worden ook de mensen die al wat langer meedraaien graag ontvangen door de 'Klant-contact' bedrijven. Klantenservice jobs bieden een goede mogelijkheid om in het buitenland een nieuwe start te maken. De werkgever stelt vaak niet al te zware zware eisen aan kennis of vaardigheden, maar verwacht vooral enthousiasme en een sterke motivatie.

De werkvergunning in Barcelona

Voor burgers van de EU is het niet vereist een werkvergunning te hebben als u gaat werken in Barcelona.

Wat is er nodig om te mogen werken in Barcelona?

Wat heeft u nodig?

  1. Een NIE nummer: NIE is een afkorting voor Número de Identidad de Extranjeros, uw identificatienummer in Spanje te vergelijken met een BSN-nummer in Nederland.
  2. Seguridad Social is de sociale zekerheid waarvoor u zich moet registreren. Deze instelling zorgt voor uw medische zorg maar ook voor andere maatschappelijke dienstverlening. Dit nummer heeft u nodig om te kunnen werken.
  3. Spaanse bankrekening

Dit zijn de 3 belangrijkste zaken om in Barcelona (en in heel Spanje) te mogen werken. Wanneer u een baan vindt via Recruit4Work wordt de procedure verder uitgelegd en kunt u reeds vanuit Nederland of Belgie beginnen uw papieren online te regelen.