Barcelona

Ontdek BarcelonaEr zijn vele manieren om u door Barcelona te verplaatsen. Zie hier een paar originele vervoermiddelen die u daarvoor kunt gebruiken...

 

 

 

Ontdek Barcelona - GoCarTours

GoCarTours

Verplaats u door Barcelona in deze kleine gele GoCar, perfect voor een dagje sightseeing en avontuur, een GoCar is meer dan gewoon leuk - het is ook uw persoonlijke gids! U rijdt en navigeert terwijl hij tegen u praat. U ziet het beste van alles, in uw eigen tempo. U kunt stoppen om foto's te maken, omwegen maken, parkeren voor een kopje koffie of een pauze voor de lunch. U kunt hiermee, door zijn afmetingen, ook echt een parkeerplaatsje vinden. Ontdek op deze manier de meest interessante delen van de stad op eigen houtje.
Meer info: www.gocartours.es


Ontdek Barcelona - Tourist bus

Tourist bus, Barcelona City Tour

Barcelona City Tour is een officiële toeristische bus die u de stad laat zien vanuit een nieuw perspectief. Vanaf het open dank van de bus ziet u de bezienswaardigheden van de stad vanuit een ander oogpunt en tegelijkertijd kunt u genieten van het heerlijke klimaat. De audiogids (geluidsbandje in diverse talen) biedt u alle informatie over de stad en de meest aantrekkelijke plaatsen en bezienswaardigheden. Er is ook een professionele gids aanwezig voor eventuele vragen die u heeft. U kunt zo vaak als u wilt onderweg uitstappen en weer verder reizen.
Meer info: www.barcelonacitytour.es


Ontdek Barcelona - VespingVesping Barcelona

Vesping, het nieuwste als het gaat om toerisme. Een combinatie van romantiek en moderne technologie biedt u een creatieve en originele oplossing om Barcelona te ontdekken: Op een Vespa! Het nut van dit dynamische tweewielige voertuig met een navigatiesysteem is dat u vrij bent om te gaan waar u maar wilt en wanneer u maar wilt. Plan uw dag in Barcelona vrij van tijdschema's, taxi's of bussen. U kunt kiezen uit verschillende excursies naar de mooiste plekken in de stad.
Meer info: www.vesping.com


Ontdek Barcelona - Motor met zijspanBrightSide

Ontdek Barcelona op een unieke en leuke manier in een motor met zijspan met persoonlijke gids. Op een BrightSide Motorfiets Sidecar Tour bezoekt u de beroemde bezienswaardigheden van Barcelona, ​​ontdekt u de geheimen van de stad en ervaart u de echte mediterrane levensstijl. Met ruimte voor drie personen, de gids en twee passagiers, tourt u op een nieuwe motorfiets met een klassiek design, dat terug gaat tot de Tweede Wereldoorlog. U beschikt over intercomapparaten, zodat u met elkaar kunt praten en vragen kunt stellen. Het is een spannende en persoonlijke manier om de stad te toeren. Elke Brightside tour omvat een aantal stops met een pauze om te wandelen of te genieten van een van de vele bezienswaardigheden. Rondleidingen zijn per motorfiets met 1 of twee passagiers. Prijzen zijn inclusief helm, verzekering en persoonlijke gids.
Meer info: www.ridebrightside.comOntdek Barcelona - De TrixiDe Trixi

Met de Trixi krijgt u Barcelona te zien op een hele leuke en aangepaste manier. Een van de vriendelijke chauffeurs laat u de bekendste bezienswaardigheden zien. Ze zijn bekend in zowel de Gotische wijk, met de Sagrada Familia, of in de minder bezochte en onbekende plaatsen. U bepaalt zelf wat u wilt zien, zij geven u enkele ideeën... U vindt de Trixi standplaats bij de kathedraal, dagelijks van 12.00 uur tot 20.00 uur.
Meer info: www.trixi.com


Ontdek Barcelona - SegwayDe Segway

Geheel duurzaam en ecologisch is een tour op een Segway. De Segway wordt als duurzaam beschouwd, een intelligent vervoersmiddel, een innovatief product met kwaliteit. De Segway is intuïtief, veilig en leuk, is niet vervuilend, maakt geen lawaai en is geschikt voor alle leeftijden.

Meer info: